Skip to content
Nyhet

VM i gymnastikkhjul: Målet om finaleplass ble nådd!

VM i gymnastikkhjul ble avholdt i Sønderborg, Danmark 23.-29. mai. Norge stilte med 3 juniorer: Dina Sofie Harridsleff, Tilde Strande Horntvedt og Linde Marie Haug (alle Rygge IL).

Delegasjonen: Bak fra venstre: Landslagstrener Trude L. Agasøster, dommer Anne Berit F. Hermansen og fysioterapeut Helene Mortensen.
Foran fra venstre: Linde Marie Haug, Dina Sofie Harridsleff og Tilde Strande Horntvedt

Resultatet allround, gjorde at Tilde Horntvedt havnet på 18. plass (20.20 p) og Linde Marie Haug hakk i hæl, på 19. plass (20.05p). Begge hadde en super konkurranse, og kan være fornøyde med svært gode gjennomkjøringer. Dina Sofie Harridsleff plasserte seg på 14.plass!

Etter semifinalen i linje, endte Dina Sofie Harridsleff med en så god karakter (10.45), at det kvalifiserte henne til finale! Her ble det en fin 6. plass, og til tross for at det ikke ble medalje, nådde Norge målet sitt om finaleplass i VM!