Skip to content
Nyhet

Trondhjems Turnforening søker trenere for sine konkurransegrupper

Trondhjem Turnforening søker trenere for sine konkurransegrupper innen apparat og troppsturn.

Trondhjems Turnforening er en av Norges eldste idrettsforeninger grunnlagt i 1858. Vi holder til midtbyen i hjerte av Trondheim og i toppidrettssenteret i Granåsen. Vi har 2400 medlemmer og tilbyr trening for barn, unge og voksne 1 – 100 år.

Vår kjernevirksomhet er grupper for foreldre og barn, gymlek, turn, tropp og trampoline. I tillegg tilbyr vi parkour, oppvisning, voksenturn og mosjonsgrupper. Vi har konkurransegrupper innen turn kvinner, turn menn og troppsgymnastikk. Vi er godt i gang med planlegging av ny turnhall og har som mål å øke medlemstallet og utvikle våre aktiviteter i tiden som kommer. Har du lyst å være en del av vår videre vekst så ta gjerne kontakt med oss.

Vi har det siste året utvidet tilbudet på våre konkurransegrupper og utviklet vår egne nivåstige. Vi ønsker at flere skal turne mer og at alle som er 10 år og eldre skal ha mulighet til å delta på konkurranse aktiviteter på sitt nivå. Du kan lese mer om vår konkurranseaktivitet på vår nettside: www.trondhjemsturn.no

For å følge opp alle våre gymnaster på alle nivåer trenger vi nå flere trenere.
Vi vil vurdere trenere på timesbasis og i 50 – 100% stillinger.

Se mer informasjon her!

Kontaktperson: Kari Kvam
E-post: kari.kvam@trondhjemsturn.no