Skip to content
Nyhet

VM i gymnastikkhjul rulles i gang!

Etter to år med utsatte og avlyste mesterskap er det endelig duket for VM i gymnastikkhjul i Sønderborg, Danmark! Dette blir den første internasjonale konkurransen med norske deltakere på lista siden forrige VM i 2018. Den norske delegasjonen består av juniorene Dina Sofie Rudshagen Harridsleff, Linde Marie Haug og Tilde Horntvedt, alle tre fra Rygge IL Turn.

De tre gymnastene var også kvalifisert til VM i New Jersey i 2020, som ble utsatt til 2021 og deretter avlyst. Forventningene og gleden over å være tilbake på den internasjonale arenaen er nå derfor ekstra stor.

Hele den norske delegasjonen, som i tillegg til gymnastene, består av delegasjonsleder Erik Norman-Larsen, trener Trude Linvolden Agasøster, dommer Anne-Berit Fiane Hermansen og fysioterapeut Helene Mortensen, gleder seg til å møte gamle venner og knytte nye bånd for videre samarbeid og utvikling i årene framover.

Jentene går på gulvet for sin første trening mandag ettermiddag, før åpningsseremoni mandag kveld. Tilde konkurrerer i blokk A, Linde og Dina i blokk B. Jentenes kvalifisering starter torsdag klokken 10:30.

Fullstendig program og startrekkefølge finnes på IRV sine nettsider: https://wheelgymnastics.sport/

Andreas Brauner vil også streame live på sin Youtube-kanal under hele uken: https://www.youtube.com/c/BTVRhoenrad