Skip to content
Nyhet

Kampen om NM-gullet

I helgen ble det kåret nye Norgesmestere for sesongen 2022 blant Norges tropper og duo/trio i rytmisk gymnastikk. Gulldoen fra Nordisk mesterskap sist helg grep nok en gang sjansen og sikret seg det edle metallet.

Gullduo på toppen igjen
Senior duo’en fra Fana som tok gull i Nordisk mesterskap tidligere i mai kunne nok en gang juble høyest da de sikret seg NM-tittelen i helgen. Jentene var best i begge kjøringer og kunne dermed klarte helt øverst på pallen. Sølvet gikk til Mortensen/Ruud fra Snarøya, mens Holmestrand Halle Engrønningen/Foss Hargott stakk av med bronsen.

Det ble nok et gull til gull-duoen fra Nordisk mesterskap Ingeborg Nilsen og Maria Oen fra Fana. Foto: Åse Linda Tynning.

I juniorklassen var det Håkonsen/Ottesen som ble Norgesmestere, begge fra Njård. Snarøya nok en gang juble for sølvet, denne gangen med Gilhuus-Moe/Hegg-Andresen/Lorck-Olafsen, mens bronsen ble med hjem til Haugesund-jentene Johnsen Roth/Tverrborgvik/Vikse.

Stor konkurranse blant troppene
I troppsklassene var det flere tropper som meldte seg på i gullkampen. Sammenlagtvinner for senior ble Asker A, mens redskapsfinalene gikk til EM’troppen Asker 1. I juniorklassen var det Tromsø som kom seirende ut, etterfulgt av Kolbotn og Asker.

Sammenlagtgullet i seniortropp gikk til Asker A under NM. Foto: Åse Linda Tynning.
En glad gjeng fra Tromsø som sikret gull i juniortropp. Her med trener Olga Ivanova.
Foto: Åse Linda Tynning.

Ny NM-helg
Med en sesong som snart er på hell blir det ikke mye pusterom mellom konkurransene, og det er allerede klart for et nytt NM kommende helg. Da er det de individuelle RG-jentene som skal få konkurrere om de gjeve titlene i Asker og i tillegg skal en av seniorene tildeles Hans Majestet Kongens Pokal. Mer informasjon kommer her

Vi gratulerer til alle vinnere, takker Asker TF for et flott arrangement og ønsker samtidig lykke til med kommende helgs Norgesmesterskap.

Resultater blir tilgjengelig i resultatarkivet.