Skip to content
Nyhet

Fire finaler i World Cup på jentene!

F.v. Joanna Uracz, Mari kanter, Maria Tronrud, Selma Andrea Halvorsen og Antonio Egri.

Turn kvinner og turn menn startet sesongen i helgen under World Cup i Cottbus, Tyskland. Det endte med fire finaler for jentene, for en sesongåpning!

Norge deltok med tre jenter, Maria Tronrud og Selma Andrea Halvorsen fra Oslo TF og Mari Kanter fra Holmen TTF, og tre gutter, Peder Skogvang fra Oslo TF, Niklas Syverhuset fra Elverum og Fredrik Bjørnevik Aas fra Fana & Laksevåg. For guttene ble det World Cup debut for alle tre og selv om det ikke ble finaler så fikk de virkelig se hvor nivået ligger og tok med seg noen viktige erfaringer i det videre treningsarbeidet.

For jentene gikk det denne gangen langt bedre. Maria og Selma ble henholdsvis nummer 5. og 6. i hoppfinalen og Maria og Mari ble nummer 5. og 7. i bom. Meget sterke prestasjoner.

Landslagstrener Antonio Egri uttalte følgende til NGTF etter konkurransen: » Det er tilfredsstillende at arbeidet over så mange år begynner å gi resultater og jentene har blitt profesjonelle gymnaster på alle måter. Treningsarbeidet og planleggingen vi gjør sammen med landslagssjef Birgit Vallestrand er definitivt den rette veien å gå. Dette er våre beste internasjonale resultater noensinne med fire World Cup finaler hvor vi faktisk kjemper om medaljer! men dette er kun startet for målene våre er enda høyere enn dette.»

Resultater fra konkurransen finner dere her.