Skip to content
Nyhet

På jakt etter ny jobb innen gym og turn?

Den siste tiden har det kommet inn mange spennende stillinger innen gym og turn. Noen søker etter timetrenere, mens andre søker etter personer til å lede klubber.

Du har kanskje vært turner eller gymnast selv, og har lyst å være med å bidra i miljøet? Eller kanskje har du bare alltid vært i miljøet, og er på jakt etter nye utfordringer? I så fall bør du sjekke ut disse stillingene:

Åsane trenger troppstrener som kan jobbe ettermiddag/kveld, ekstra ved behov. Klubben dekker nødvendige kurs.

Uranienborg turnforening søker etter flere trenere til barn, ungdom og voksen. Dette inkluderer også konkurranseparti i troppsgymnastikk.

I Vågsbygd er de på jakt etter en hovedtrener i TeamGym. Inkludert i stillingen er det sportslige ansvaret for planlegging og gjennomføring av trening for partiene innen troppsgymnastikk/TeamGym.

Asker Turnforening er ledende innen rytmisk gymnastikk i Norge, med flere utøvere på landslagene våre. Nå er de på jakt etter en trener i RG som kan være med i trenerteamet deres.

Holmen tropp og turn har stor aktivitet innen flere av grenene til NGTF, og nå ønsker de å styrke trenerteamet innen turn kvinner.

Gjelleråsen turn får snart ny turnhall å flytte inn i, og ønsker derfor å få på plass hovedtrenere for turn menn, turn kvinner og troppsgymnastikk. Gjelleråsen turn holder til like utenfor Oslo.

I Molde er de på jakt etter en hovedtrener i prosjektstilling. Denne personen vil være 50% trener for turn kvinner og ha trener- og koordineringsansvar for bredde 50%.

I Arendal søker de hovedtrener til troppsgymnastikk. Ansvaret blir primært for TeamGym og powertumbling på kvinnesiden.

Det er dog ikke bare trenerstillinger som kommer inn. Klubbene våre er avhengig av gode ledere som kan drive klubben fremover på alle måter. Kanskje det er deg?

Aalesunds Turnforening søker etter en ny daglig leder i 50-80%-stilling.

Drammens Turnforening søker også etter ny daglig leder.

Nordstrand turnforening er på jakt etter sportslig leder som skal ha hovedansvaret for breddeaktiviteten i klubben.