Skip to content
Nyhet

Invitasjon til dommerkurs turn menn

Turn menn setter opp kombinert forbunds- og kretsdommerkurs 4. – 6. mars 2022. Kurset vil foregå sentralt på Thon Hotell Arena i Lillestrøm med start kl. 15.00 fredag 4. mars og avsluttes med praktisk eksamen som er ferdig ca. kl. 16.00 søndag 6. mars.

Se invitasjonen for mer informasjon og informasjon om påmelding her.
Det er to (tre hvis du trenger overnatting) prosesser for å fullføre påmelding:
1. Påmelding til oss via Forms.
2. Link til teoretisk eksamen
3. Book hotell direkte til hotellet (hvis du trenger overnatting)

NB! Nytt av året er at vi har gjort teorieksamen digital og den skal bestås 2 uker før man får delta på det fysiske kurset. Teorieksamen kan tas inntil 5 ganger og du må score over 75% for å kunne bli forbundsdommer og 60% for å bli kretsdommer. Mer informasjon om teorieksamen finner du i invitasjonen.

NB! Vi gir, som det fremgår i kursnavnet, også muligheten til de som ønsker å bli kretsdommere å delta på det nasjonale kurset. Vi ønsker at alle som ønsker å bli kretsdommere deltar her da vi ønsker at kretsene gjennomfører vårt E-dommerkurs (introduksjonskurs) i perioden som kommer for å få en større bredde med dommere.