Skip to content
Nyhet

Har dere noen ungdommer som ønsker å delta på Landsturnstevnet 2022?

Breddeutvalget i Agder GTK ønsker å invitere alle ungdommer til å bli med på sommerens store happening, Landsturnstevnet 2022. Ungdommer som er tilknyttet et lokalt lagt i Agder Gymnastikk – og Turnkrets fra det året man fyller 13 – ca. 20 år kan delta.
(Det er ingen øvre grense, men vi ønsker fokus på ungdommen)

Hva er Landsturnstevnet 2022?
Landsturnstevnet er som en turnfestival, og blir arrangert hvert fjerde år. Stevnet er åpent for medlemmer av alle klubber og grupper som er medlemmer i NGTF. Det arrangeres workshops og oppvisninger, og NGTF tilbyr et felles oppvisningsprogram som gymnaster fra hele lander kan delta på.
Landsturnstevnet har en lang historie i Norge, den strekkes seg nemlig tilbake til 1886. Da stevnet startet, var det bare kun menn som deltok, men allerede i 1895 ble kvinnene også med.

Hvorfor melde seg på Landsturnstevnet 2022?
Landsturnstevnet er en happening hvert fjerde år, med aktiviteter, samhold og masse turn-glede. De siste årene har det vært godt over tusen deltakere samlet fra hel Norge. Det er sosialt og gøy, og det gir deg også en mulighet til å stifte nye bekjentskap og møte mange likesinnede mennesker på din egen alder!

Hva gjør Landsturnstevnet for ungdommene?
Landsturnstevnet 2022 vil ha et ekstra fokus på ungdommer, og mye av programmet og aktivitetene er tilpasset ungdommene. Det vil være ulike workshop (Klatring, Parkour, Trampett og airtrack, Akrobatikk, Zumba mm.) En egen fellestropp for ungdom, i tillegg til felles oppvisningstropp for alle og andre aktivitet.

Hva skal vi gjøre på LT 2022?
Vi skal delta på de ulike workshopen, Ungdomsfesten fredag kveld og være med på fellestropp for ungdom. Fellestropp for ungdom er et ferdig oppvisningsprogram som vi skal lære oss før vi kommer til LT, i tillegg blir det fellesøving under LT. I tillegg skal vi se på klubber og foreninger som har oppvisninger.
Se vedlagt invitasjon for mer informasjon.

Reiseleder fra AGTK
Stian Syvertsen – Express IL vil ha hovedansvaret, reiselederansvaret og administrativt ansvar.
Det jobbes med å få på plass en reiseleder til. Mer info kommer.

Hvor, når og priser?
Landsturnstevnet 2022 blir arrangert ved Oslofjord Convention Center i Stokke, Sandefjord kommune. Ankomstdag er onsdag 29. juni og varer fram til søndag 03.juli.

Stevneavgift:              
Kr 1550,- (inkl. inngang til oppvisninger/seremonier/ t-skjorte/stevnemedalje/workshops/Gym for Life/ åpningsshow/»get-together-party»/Ungdomsfest fredagskveld/»farewell party» og avslutningsshow)

Overnatting OCC:      
Fra pris pr pers 2180,- ons. til søn. på 6-mannsrom (inkl. frokost og varm lunsj, pris kan variere avhengig av hvilke romtype en velger/får tildelt) Leilighetshotell på anlegget inkl. oppholdsrom, soverom, bad, terrasse/balkong, kokemuligheter og TV

Reise til og fra:           
Info kommer. Vi ordner billigst mulig reise, ut i fra hvor mange som melder seg på.

Oppvisningsklær:    
Info kommer   

Lommepenger:

Påmelding!

Påmelding, med NAVN, KLUBB, TLF-NR, F.DATO, og MAIL. Sendes til bredde@agtk.no

Påmeldingsfrist er 20. februar.

Breddeutvalget sender inn en felles påmelding for alle påmeldte.

*Det er et forbehold om nok påmeldte. Mer info kommer når påmeldingsfristen er utgått.

For mer info, se lenke under, eller ta kontakt med Stian Syvertsen på mail bredde@agtk.no

Invitasjon Landsturnstevnet 2022: https://lt-2022.no/wp-content/uploads/2021/08/Invitasjon-LT22_redigert-28.08.21_.pdf

Nettside Landsturnstevnet 2022: https://lt-2022.no/