Skip to content
Nyhet

Få de viktigste nyhetene på mail

Har du ikke meldt deg på våre nyhetsbrev ennå? Da er det på tide å gjøre det nå.

Helt nederst på forsiden vår, gymogturn.no, kan du skrive inn din e-post. Da blir du tatt videre til en ny side, der du kan velge hvilket eller hvilke nyhetsbrev du vil motta.

Du kan velge spesifikke grener, kretser eller andre avdelinger innenfor Norges Gymnastikk- og Turnforbund. Du kan også melde deg på flere nyhetsbrev.

Er du for eksempel forelder eller foresatt til en utøver i troppsgymnastikk og holder til i Møre og Romsdal, kan du melde deg på både nyhetsbrevet til troppsgymnastikk og Møre og Romsdal. I tillegg til å få nyheter om det viktigste innen troppsgymnastikk, vil du også få vite hva som skjer i din krets.

Når du melder deg på nyhetsbrev, er det viktig at du sjekker e-posten din, og bekrefter påmeldingen. Får du ikke bekreftelsesmail, bes du ta kontakt med oss på gymogturn@gymogturn.no eller charlotte.maeland@gymogturn.no