Skip to content
Nyhet

NM TeamGym junior streames!

Foto: NGTF

Lørdag og søndag er det klart for årets siste NM, når juniorene i TeamGym samles i Arendal for å konkurrere om edelt metall.

Det er rekordpåmelding til mesterskapet, og på lørdag skal hele 25 lag på jentesiden, fordelt på seks puljer, i ilden.

Søndag er det duket for miks- og gutteklassen, med hele 17 lag!

Konkurransen streames i sin helhet på direktesport.no, og Kjartan Frafjord og Fredrik Beckstrøm kommenterer gjennom hele konkurransen!

Her finner du link til lørdagens konkurranse.

Her er linken til søndagens konkurranse.

Du må tegne abonnement for å få tilgang. Amedia har på sin side over 70 lokalaviser, så kanskje du eller et familiemedlem allerede har abonnement?

Har du ikke abonnement, kan det være fint å sjekke om din lokalavis er en del av Amedia, og tegne dere opp til den. Hvis ikke er Nettavisen et godt alternativ. Som et ledd i avtalen mellom NGTF og Amedia skal det legges til rette for å produsere innhold rundt lokale lag, utøvere og annen aktivitet innenfor gym og turn.

Her kan du sjekke om det er en lokalavis der du kommer fra: https://www.direktesport.no/direktesport-tilgang

Abonnement koster 1 krone for 1 måned, og det er ingen bindingstid.

NGTF skrev i 2021 en kontrakt med Amedia og direktesport.no, der direktesport.no plikter seg til å sende alle NGTFs NM og større arrangement. Dette er et ledd i å bygge produktet gym og turn som publikumsvennlig og populær TV-idrett. Kontrakten med Amedia vil fortsette neste år, og har også en ramme som skal komme forbundet til gode i utviklingsarbeidet.