Skip to content
Nyhet

Stor stas under nasjonal parakonkurranse

I helgen ble det arrangert nasjonal parakonkurranse for fjerde gang på Sotra. Det hele startet med en treningssamling og tacokveld lørdag 20. november, og søndag 21. november var turnhallen full av glade og spente parautøvere som skulle endelig vise frem hva de har øvd på.

Over 30 paragymnaster fra Oslo TF, Stabekk TF, Skjeberg og Sotra fikk vise frem flotte prestasjoner og en utrolig idrettsglede!

Birgit Iversen, visepresident i Turnforbundet oppsummerer dagen: 
– Dette var min første, men definitivt ikke siste, parakonkurranse. Det var utrolig stas å være tilstede, og jeg blir stolt av alle de flinke paraturnerne vi har i NGTF. Det er helt utrolig å se hvor høyt nivå det er, men enda viktigere, det er svært motiverende å se den fantastisk idrettsgleden de viser. Dette må vi jobbe for at enda flere får ta del i!

– Selv om det gjøres mye allerede både i NGTF og i resten av norsk idrett er potensialet mye større, og jeg håper vi kan få til en enda bedre strategi på dette arbeidet fremover.

Vi gratulerer alle gymnaster og trenere med flott innsats og retter en stor takk til Sotra Sportsklubb for et fantastisk arrangement!