Skip to content
Nyhet

Kretskonkurranse RG

Søndag 7. november arrangerte Viken og Oslo Gymnastikk og Turnkrets i samarbeid med Kolbotn IL kretskonkurranse i Sofiemyrhallen. Følgende klasser i Rytmisk Gymnastikk var representert fra 8 klubber i Viken:

Individuelt MiniRekrutter, Rekrutter, Junior Nasjonal, Senior Nasjonal og Special Olympics i tillegg til Rekrutt Duo/Trio tropp.

Det ble 221 kjøring på teppe og alle var enig i at det var godt å være i gang igjen etter en lang pause med fysisk konkurransen.


Paraturn

Skjeberg TF og Stabekk TF deltok på kretskonkurranse hos Kolbotn IL. Fire gymnaster fra Stabekk TF var med i MiniRekrutt klassen hvorav tre kjørte vanlig Rekrutt reglement og en kjørte Special Olympics reglement. Fem gymnaster fra Stabekk TF og tre fra Skjeberg TF konkurrerte i klassen Special Olympics fra Nivå 1-4.
Det var en fin opplevelse for alle og en etterlengtet sjanse til å vise seg frem på teppet etter en lang pause.

Takk til Kolbotn IL som sto for arrangement.