Skip to content
Nyhet

Sebastian og Keisha Norgesmestere for junior

Det var to spennende dager i Sotra Arena hvor Norgesmesterskapet i turn for juniorer ble avholdt. Sebastian Sponevik fra Hoppensprett og Keisha Abdullah Lockert fra Oslo Turnforening ble Norgesmestere i mangekamp.

Oslo Turnforening vant lagkonkurransen for både jentene og guttene. I apparatfinalene for guttene tok Sebastian med seg hele fire gull, i bøylehest, skranke, ringer og svingstang. Ivan Maltsev fra Oslo Turnforening vant frittstående og Philip Tveteraas Hauge fra Stavanger Turnforening vant hopp. For jentene ble det fire ulike apparatvinnere. Keisha, som vant mangekampen på lørdag ble også Norgesmester i hopp, mens Amalie Norvang Dalene fra Nedre Glomma Turn vant i skranke. Madelen Kringstad Leitner fra Oslo Turnforening vant bom og i frittstående tok  Hedda Folden fra Nedre Glomma Turnforening seieren.

Alle resultater finner dere her.

Vi gratulerer alle vinnere og medaljører.