Skip to content
Nyhet

Ungdomstropp fra Rogaland til Landsturnstevnet 2022

BREDDEUTVALGET UNGDOM I ROGALAND GYMNASTIKK- OG TURNKRETS ØNSKER Å TILBY UNGDOMMER/UNGE VOKSNE MULIGHETEN TIL Å DELTA PÅ LANDSTURNSTEVNET SAMMEN MED OSS.

Breddeutvalget Ungdom (BUU) i Rogaland Gymnastikk- og Turnkrets (RGTK) ønsker å invitere deg til å bli med på neste Landsturnstevne sommeren 2022.

Stevnet blir arrangert på Oslofjord Convention Center, like utenfor Sandefjord.

Hvem kan delta:
Ungdommer/unge voksne som er medlem av et lokalt lag knyttet til Rogaland Gymnastikk- og Turnkrets (RGTK) født fra -08. Det er ingen øvre aldersgrense, men hovedfokus vil være å ta med ungdommen/unge voksne på tur.

Du kan være gymnast, trener eller bare støttemedlem i lokal klubb.

Stiller en forening med 10 gymnaster eller mer, så må de stille med egen reiseleder som de må dekke utgifter for selv. (det trenger ikke være en trener, men kan være en foreldre f.eks) Og reiseleder bør helst være over 25 år gammel.

Klubb/forening står så klart fritt til å sende med så mange ledere de ønsker uavhengig av antall gymnaster fra klubben.

Treningssamlinger:
Det blir lagt opp til felles treningssamlinger med oppstart i januar 2022.

Steder og datoer for samlinger kommer vi tilbake til etter påmelding, men det blir ca 1 trening pr mnd på en helgedag (fre, lør eller søn) Vi håper å få til en «bli kjent samling» før jul 2021.

Oppvisning:
Koreografien vil være bygget opp av dans, gymnastikk, akrobatikk og turnmomenter tilpasset hver enkelt gymnast sitt nivå og sin ferdighet.

Vil du vite mer, så les her.