Skip to content
Nyhet

Flott norsk VM-innsats av kvinnene

Kvinnene er nå ferdig med sin konkurranse i VM! Det var litt nerver, men samtidig noen veldig glade utøvere som entret podiet i dag.

Maria har deltatt i tidligere VM, mens Marie, Juliane og Selma har vært med i sitt første VM. De er alle enige om at det var virkelig deilig å kjenne på konkurransefølelsen, adrenalinet og den gode stemningen i et stort mesterskap.

Landslagssjefen er fornøyd med kvinnenes innsats og sier at vanskelighetsgraden på noe av det de gjør, er hevet. Bom har alltid vært et apparat det er stor spenning til, i forhold til fall. Det ble ett fall på tre kvinner– dette kan vi være veldig fornøyd med!

Sammenlagtresultatene ble klare i dag, og i mangekamp endte Maria Tronrud opp med 46.465 poeng og dermed 41.plass, mens Juliane Tøssebro kom på 48.plass med 45.332 poeng.
Selma deltok i hopp og skranke, med henholdsvis 12.616 poeng i hopp og dermed 23.plass, og 73.plass i skranke med 10.200 poeng.
Marie fikk 10.700 poeng i bom, som gav henne 67.plass og 11.466 poeng i frittstående, noe som resulterte til 60. plass.

Nå er vi en mesterskapserfaring rikere – og kan reise hjem med større innblikk i videre forberedelser. Dette er et riktig steg på veien til Paris i 2024!
Alle resultatene kan ses her!