Skip to content
Nyhet

RG-samling i Lyngmyrhallen!

Agders RG jenter var samlet og godt motivert til treningssamling arrangert av Tvedestrands TF i Lyngmyrhallen lørdag 16.oktober.

Kasja og Karoline fra Tvedestrand og Vilde fra Kristiansand hadde trenerregien og serverte dans, styrke, kropps- og redskapsteknikk til 25 jenter fordelt på 3 grupper fra minirekrutter til senior alder. Utfordrende og godt tilrettelagt for alle nivå.

De yngste jentene hadde opplegg en halv dag mens resten fikk god lunsj og fortsatte i 3 timer til. Utenom Tvedestrands egne jenter deltok Kristiansand TF og Grimstad TIF denne gangen, så håper vi å se enda flere klubber med RG aktivitet på neste samling.

Det neste som skjer på Agder i RG sammenheng er at det 6.november arrangeres Sørlandsmesterskap, for første gang på veldig lenge. Da er det Mandals TF som står som arrangør. Det er gøy å endelig få mer RG-aktivitet i kretsen!

Rapport fra RG-utvalget i kretsen, ved Siv Kleiberg.