Skip to content
Nyhet

Siste oppkjøring før VM i rytmisk gymnastikk!

Mens Turn kvinner og Turn menn allerede er på plass i Japan og klare for sitt VM, jobbes det med de siste forberedelsene til RG-delegasjonen før avreise. Josephine Nordstad Juul Møller skal denne helgen konkurrere i Romania, som er hennes siste konkurranse før VM, men hun har ikke reist dit alene.

Med kun ni dager til avreisen til Japan, satte Josephine og Anna Stoyanova seg på flyet til Romania i går (onsdag). De skal konkurrere i World Challenge Cup i Cluj Napoca denne helgen. Etter en lang reise med mellomlanding i Tyskland og utsettelser i flyvningene, ankom de endelig Romania og Cluj Napoca.

Konkurransen starter allerede i morgen (fredag) med de to første redskapene. Norge er trukket til gruppe A som starter 14:00 (norsk tid), og først ut i gruppen er Anna med startnummer 1. Josephine følger rett bak med startnummer 3.

Full kjøreplan finnes HER
Livescore skal komme HER
Stream kan kjøpes HER (NB, kan være geo-blokkering)

Vi ønsker den norske delegasjonen lykke til i Romania!