Skip to content
Nyhet

Robert er ny landslagssjef i turn menn

Det er en glede å kunne informere om at Robert Hirsch har begynt hos oss som ny landslagssjef turn menn.

Robert, som er fra Berlin Tyskland, hadde sin første arbeidsdag 1. oktober og startet med å overvære NM senior i Tromsø i helgen. Han har før det også vært på møter i Norge og vært til stede under Unisport Norgescup-konkurransen i Kristiansand.

Som aktiv utøver har han vært tysk mester i mangekamp junior seks ganger og har deltatt i EM to ganger. Han har også vært på seniorlandslaget i fem år.

Robert har blant annet Master i High Performance Sport med temaet “The long-term performance development in Men’s Artistic Gymnastics” fra Hochschule für Gesundheit und Sport, Berlin. Han har jobberfaring blant annet som hovedtrener i det nasjonale turnsenteret i Berlin og som trener for landslaget.

De siste årene har han trent tre av de tyske gymnastene som deltok i OL 2020 i Japan.

Robert har trenerlisens turn menn via den tyske olympiske komiteen, er forbundsdommer og har vært tidligere internasjonal dommer. I tillegg er han utdannet skiinstruktør.

Han behersker engelsk muntlig og skriftlig meget godt og noe fransk.

Robert har i denne stillingen ansvaret for arbeidet med landslagene primært på senior- og juniornivå, og har med det en viktig og sentral rolle i å videreutvikle norsk herreturn.

Vi ser fram til å bli ytterligere kjent med Robert, og ønsker han hjertelig velkommen til oss!