Skip to content
Nyhet

Josephine sikret sin andre kongepokal

Det var stor stas å endelig konkurrere i et norgesmesterskap i rytmisk gymnastikk etter fjorårets avlysning – og for et mesterskap dette ble!
Josephine Nordstad Juul Møller tok i 2019 sin første kongepokal, og var nok lysten på sin andre, for ingen kunne stoppe Askerjenta fra å løfte den gjeve pokalen etter helgens mangekamp.

I den individuelle seniorklassen var det Askergymnaster som for det meste prydet premiepallen i helgens NM. Josephine N. Juul Møller konkurrerte seg til førsteplassen med to karakterer over 20. I redskapsfinalene var det Anna Stoyanova som stakk av med førsteplass i ring, ball og køller, mens Lotte Nordstad Juul Møller fikk gull i vimpel.

I juniorklassene var det mer spredning blant klubbene på pallen. I junior mangekamp var det Mathilde Ekrem Richter fra Asker som stakk av med førsteplassen og det skinnende metallet. I klassen yngre junior kunne Olava Monclair, også fra Asker, klatre helt til topps på pallen.
Da det var klart for junior redskapsfinalene var det Tromsø, Asker og Hammer som kjempet helt i toppen om første, andre og tredjeplassene. Hammer Turn’s Hannah Charlotte Reusch Haug kapret de to gullmedaljene i ball og vimpel. Tromsø fikk med seg ett gullet i ring med Maya Støback Arthur, mens Askerjenta Mathilde Ekrem Richter tok gull i køller.
I lagkonkurransen var det Asker som trakk det lengste strået og fikk gullmedaljen.

Blant troppsklassene var det Asker sin seniortropp som tok alle gullmedaljene. Blant duo/trio gikk gullet i seniorklassen til Isfeldt/Vermedal fra arrangørklubben, mens Asker trioen Andersen/Andersen/ Monclair stakk av med gullet blant juniorene.
Resultater for juniortropp kommer.

Vi gratulerer til alle medaljevinnere.
Resultater er nå tilgjengelig i arrangementet og i resultatarkivet

NGTF retter samtidig en stor takk til Njård for et vel gjennomført NM.
Arrangørkomiteen med Henriette Lillebekk i spissen har stått på som noen helter for å gjennomføre dette mesterskapet og vi takker alle sammen for en strålende innsats.