Skip to content
Nyhet

Syv ulike apparatvinnere under NM i turn

Det ble nok en spennende dag under NM i turn i Tromsø. Hele syv ulike vinnere ble det fordelt på fire apparatfinaler for jentene og seks apparatfinaler for guttene. Resultater fra dagens apparatfinaler finner der her under «kvinner finals» og «Menn finals».

Hos jetene ble Maria Tronrud fra Oslo TF dobbeltvinner med seier i både bom og frittstående med henholdsvis 13,000 og 12,300 poeng. I hopp vant klubbvenninne Selma Andrea Halvorsen med 12,775 poeng. Mari Tideman Kanter fra Holmen Tropp og TF sto igjen som vinner av skranken med 12,350 poeng. Det ble en hard kamp om medaljene i alle apparater og det var lite som skilte.

For guttene var det Oslo Turnforening og Fana & Laksevåg som tok med seg alle gullene fra apparatfinalene med tre hver. Sofus Heggemsnes fra Oslo TF vant bøylehest med 13,200 poeng og Svingstang med 13,150 poeng. Harald Wibye fra Fana & Laksevåg tok med seg gullet i ringer og skranke med henholdsvis 13,100 og 14,300 poeng. Fredrik Bjørnevik Aas fra fana & Laksevåg TF tok gullet i hopp med 12,675 poeng og Theodor Roald Gadderud fra Oslo TF fikk full uttelling og tok gull i frittstående med 13,700 i hans enste apparat for helgen. Han er kjent som en av våre aller beste mangekampturnere, men på grunn av en skade kunne han kun kjøre frittstående. Derfor var det gøy å se at han lyktes i sitt eneste apparat!

Tromsø Turnforening hadde stått på som noen helter etter å ha kun hatt ca. en måned på seg til å forberede seg for denne konkansen og leverte et strålende arrangement. NGTF retter derfor stor takk til Tromsø Turnforening for et vel gjennomført NM!