Skip to content
Nyhet

Nå starter NM-sesongen!

Vi er i god gang med konkurranser igjen, til stor glede for alle! Og nå topper vi det med tre NM på to helger.

Den store gulrota er at alt streames!

TEAMGYM 25. SEPTEMBER

25. september starter vi festen med TeamGym og nasjonale klasser i Stavern. Konkurransen starter 12.15, og vi kan garantere mye fart, spektakulære øvelser, så dette vil du ikke gå glipp av!

Troppsgymnastikkgjengen har vært frempå gjennom koronapandemien med digitale konkurranser, så ønsker du få et inntrykk av hva som venter, kan du sjekke her.

Mikkel Ellertsen og Tonje Grini skal kommentere, og utover det skal vi varte opp med reaksjoner fra utøvere, trenere og landslagssjef, Henning Ottersen.

RYTMISK GYMNASTIKK 1.-3. OKTOBER

Helga etter blir det vanskelig å velge hva man skal se på, for da er det NM i både RG og apparatturn.

RG starter konkurransen fredag 1. oktober, og gjennom hele helga vil vi få se alt fra individuelle gymnaster, duo/trio og tropp.

Josephine Nordstad Juul Møller er allerede tatt ut til VM, og dette blir en av hennes siste konkurranser før turen går videre til Kitakyushu, Japan, hvor VM avholdes.

Her starter konkurransen så tidlig som 9.00 både lørdag og søndag, så det er bare å sette på alarmen og nyte konkurransen! Seniorene starter sin mangekamp 9.40.

TURN KVINNER OG MENN 1.-3. OKTOBER

Like tidlig start blir det ikke for apparatturnerne. Første gruppe starter først 11.00, og kanskje er det noen overraskelser allerede her?

Sofus Heggemsnes er tilbake, og kjører full mangekamp, men bak ham er det flere som har tatt store steg. Kan noen utfordre ham?

På kvinnesiden er det utrolig spennende. Julie Dicko Erichsen tar steg for steg etter akillesskaden i vår, men blant de andre jentene på landslaget er det ganske åpent. Under Unni og Haralds tidligere i september viste også noen outsidere seg frem.

Med andre ord er det spenning til siste slutt gjennom dette NM.

Hvordan følge med og se NM?

NM-ene våre streames via Amedia og direktesport.no. Du må tegne abonnement for å få tilgang, men Amedia har over 70 lokalaviser, så kanskje har du eller et familiemedlem allerede abonnement?

Har du ikke abonnement, kan det være fint å sjekke om din lokalavis er en del av Amedia og tegne dere opp til den. Hvis ikke er Nettavisen et godt alternativ. Som et ledd i avtalen mellom NGTF og Amedia skal det legges til rette for å produsere innhold fra gym og turn.

Vi vil oppdatere gymogturn.no med tidsskjema og annen viktig informasjon i forkant av konkurransene.