Skip to content
Nyhet

Robert Hirsch – ny landslagssjef turn menn

All rights: minkus-images.de
47th Artistic Gymnastics World Championships 2017 MONTREAL (CAN) October 2 – 8, 2017

Arbeidet med å finne ny landslagssjef for turn menn har pågått en periode, og det er nå klart hvem som tar over ansvaret. Teknisk komité turn menn, administrasjonen og forbundsstyret er alle godt fornøyde med at Robert Hirsch tar over ansvaret fra 1. oktober i år.

Robert kommer fra stillingen som en av flere hovedtrenere i det tyske landslaget, regionstrener og support base manager ved senteret i Berlin. Han har vært knyttet til landslagsarbeidet i Tyskland sammenhengende siden 2008, og har arbeidet med både junior- og seniorutøvere innen forbundet.

Ny landslagssjef klar for Norge 1. oktober 2021. Foto: minkus-images.de

Arbeidsoppgavene han har utført i det tyske forbundet har omfattet både diagnostisering, teknisk, metodisk og organisatorisk arbeid knyttet til det tyske forbundets senter i Berlin. I kraft av denne stillingen har han også vært sentral i arbeidet med å følge opp andre trenere i tråd med de utviklingsplaner som foreligger innen det tyske forbundet.

Robert har i de senere årene hatt direkte ansvar for utøvere som har deltatt på det tyske landslaget i flere EM og VM, og senest i år oppnådde han at en av hans egne utøvere kvalifiserte seg til en av plassene på det tyske laget som reiser til Tokyo.

Robert Hirsch har oppnådd mye med sine utøvere i Tyskland. Foto: minkus-images.de

Han fullførte sin mastergrad på H:G Hochschule für Gesundheit und Sport i Berlin hvor hovedfokus var på langsiktig arbeid med utvikling av utøvere innen herreturn.

Robert sin bakgrunn og erfaring stemmer veldig godt overens med det som ble beskrevet i utlysningsteksten, og vi er sikre på at Robert vil kunne tilføre norsk herreturn nye og viktige impulser som vil bidra til å videreutvikle nivået innen herreturn i Norge.

Robert starter sitt arbeid i Norge 1. oktober.