Skip to content
Nyhet

Bare å glede seg til breddeaktiviteter 2021/2022

Over ett år har gått siden Norge ble snudd opp ned. Med stengte haller og avlyste aktiviteter måtte vi tilpasse oss en ny hverdagen akkurat som dere.

Vi har særskilt vært opptatt av å hjelpe dere så godt som mulig med å tilpasse vårt tjenestetilbud deretter. Vi har arrangert digitale oppvisninger, kurs og webinarer, som ble tatt veldig godt i mot. Det skal vi absolutt fortsette med!

Nå går vi mot lysere tider!

Høstkalenderen er allerede full og vi kan glede oss til mye aktivitet som er planlagt i 2021/2022: Unisport Gym for Life Challenge Norge, Trenerkurs i Parkour, Turn for voksne og Paraidrett. Nasjonal konkurranse i paraturn, Eurogym, Golden Age, EGFLC, Landsturnstevnet og mye mye mer.

Vi gleder oss til å treffe dere igjen!

En varm sommerhilsen fra Heidi Marie, Inger Lise, Tora, Wenche Havnås, Jorun Marie Dahle Hals i breddekomité og Irina, Minna og Gema i breddeavdelingen ☀️