Skip to content
Nyhet

Johanna slutter som kretsleder, men gir seg ikke

Gry Høgberg overtar stafettpinnen

Lørdag 8. mai gjennomførte Innlandet GTK sitt første kretsting etter sammenslåingen. Tinget ble gjennomført digitalt på Teams. Styret var samlet på Honne hotell på Biri, sammen med representant fra NIF-Digital, som stod for den tekniske gjennomføringen.

Det var ingen kontroversielle saker på programmet, så selve gjennomføringen gikk på litt over 2 timer. President, Torgeir Røynås, informerte fra forbundet. Jannike S. Mykkestue, nestleder i Innlandet IK, sendte en hilsen til tingforsamlingen.

I forkant av tinget var det størst spenning knyttet til valget, da Johanna Brandsegg, kretsleder gjennom 9 år (8 for Hedmark GTK) ikke stilte til gjenvalg. Også nestleder Harald Johnson takket for seg. Valgkomiteen hadde gjort en grundig jobb, men å få tak i en ny leder, fortonet seg vanskelig. Til slutt var det andre, som spurte leder i valgkomiteen Gry Høgberg, om hun ikke kunne ta over. Med alle de andre rollene besatt, og en sporty Gry, fikk vi ja.

Johanna er en aktiv dame, så helt slutt er det langt ifra. Hun fortsetter som leder i utdanningsutvalget, og dermed i styret. Hun er også kjent som kursholder for trener 1 og flere av barneidrettskonseptene. I Elverum Turn er hun aktiv som trener, så vi kommer nok til å se mye mer av henne. Vi ser frem til et videre samarbeid med Johanna, nytt kretsstyre og ny leder.

Sammensetningen av det nye styret blir slik:

Leder:                         Gry Høgberg               Kongsvinger IL

Nestleder:                  Morten Nordvang       Rena IL

Kasserer:                    Anne Lene Alme         Rena IL

Styremedlem/
Ungdomskontakt:       Christine Hegstad      Vardal TF 

Styremedlem/
Leder tropp:                Josefine Andreassen  Aurdal IF

Styremedlem/
Leder bredde:             Jeanette Wangerud    Løten Turn

Styremedlem/
Leder turn:                  Siv Leirvik-Engevik     Rena IL

Styremedlem/
Leder RG og gymhjul: Silje Bjørgeengen      Gran IL

Styremedlem/
Leder Utdanning:        Johanna Brandsegg   Elverum Turn

Varamedlem:              Ingebjørg Boye           Lillehammer TF