Skip to content
Nyhet

Info guttegruppe og juniorlandslag

Her kommer litt informasjon om endringer for guttegruppen og uttak juniorlandslag.

Guttegruppen
Som noe kanskje har fått med seg har turn kvinner endret sitt opplegg rundt rekruteringsgruppen sin (tilsvarende vår guttegruppe). Turn menn jobber også med en endring av konseptet for guttegruppen. Bakgrunnen for dette er at vi ikke kan gjøre uttak av 11-12 åringer. Vi trodde at dette var mulig så lenge testen var åpen for alle og at det derfor var innenfor reglementet. Men her har vi tolket reglementet feil og da tilpasser vi oss dette for å kunne følge de regler som er satt i bestemmelsene for barneidrett.  

Vi ser oss derfor nødt til å avvikle guttegruppen i sin nåværende form og vi vil komme tilbake med mer informasjon om det nye konseptet så snart det foreligger. Det betyr at det ikke blir gjennomført tester for uttak eller satt opp samlinger for denne gruppen per nå.

Uttak av gymnaster til juniorlandslag
Vi får ikke gjennomført uttak til juniorlandslag som planlagt fordi aktivitetene som skulle ligge til grunn for uttaket ikke har latt seg gjennomføre.

For å få gjort et uttak av de som ikke allerede har greid kravene vil utøvere som mener de kan oppnå d-verdi kravet i kriteriene, som du finner her, avtale digital gjennomkjøring med Odin Nielsen i TKTM eller landslagstrener Valentyn Skrypin. Oppnådd d-verdi krav holder for deltagelse på juniorlandslagssamling i 2021.

For å bil vurdert til uttak må klubben gjøre følgende:
– Avtale dag for gjennomkjøring med Odin odin.nielsen@gmail.com eller Valentyn valentyn.skrypin@gymogturn.no
– Dere må sende inn video i løpet av den dagen dere har avtalt gjennomkjøringen med gjennomført øvelse den dagen. Vi kan dessverre ikke se alle gjennomkjøringer direkte da det tar for lang tid.
– Gjennomkjøring må skje innen utgangen av mai.

Ingen nåværende gymnaster på juniorlandslaget mister plassen i gruppen i år så testen er for NYE gymnaster som ønsker å kvalifisere seg inn.

Nye gymnaster som tas ut kan delta på sommersamling i uke 25.

Uttak til juniorlandslag 2022
Gymnaster som skal kvalifisere seg til juniorlandslaget for 2022 må også klare FIG age krav innen utgangen av 2021.