Skip to content
Nyhet

NM TeamGym senior er utsatt!

NGTF og arrangøren Oslo Turnforening har hatt en løpende dialog og samarbeidet tett om den kommende konkurranses NM TeamGym senior i Oslo 19. juni. Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse konkurransen på denne datoen og flytte NM TeamGym senior til høsten 2021.

Det er mange faktorer som spiller inn, men det er naturligvis den pågående pandemien og konsekvensene den medfører som er hovedårsaken.Både Oslo TF og NGTF synes dette er en trist, men korrekt beslutning tatt i betraktning alle faktorer.

Høsten er, som dere allerede vet, tettpakket med flyttede konkurranser allerede. Derfor trekker Oslo TF seg som arrangør av dette NM’et og NGTF vil samarbeide med arrangøren for NM nasjonale klasser senior; SK STAG. NM TeamGym senior og NM nasjonale klasser senior vil altså arrangeres samtidig og på samme datoer; 25. -26. september.

Teknisk komite troppsgymnastikk jobber med å ferdigstille de praktiske detaljene rundt gjennomførelsen av en slik ekstraordinær løsning i en ekstraordinær tid.

Det er mange senior gymnaster som har gledet seg til dette høydepunktet i lang tid. Når konkurransen flyttes til ny dato med ny arrangør, ønsker Oslo TF å tilby et alternativ på den opprinnelige datoen; 19. juni. Teknisk komite troppsgymnastikk og NGTF støtter opp om dette tiltaket så sjekk ut denne linken for mer informasjon: https://youtu.be/BmtOndsaE-Y