Skip to content
Nyhet

Oppdatert toppidrettsdefinisjon under koronapandemien!

NGTF har oppdatert sin definisjon av hvilke utøvere som omfattes av toppidrettsbegrepet under koronapandemien og dette påvirker også turn menn. Definisjonen deles opp i to nivåer og all informasjon finner du her.

For områder med tiltaksnivå 5A snevres toppidrettsbegrepet inn. For de som trener i områder med lavere tiltaksnivå har vi i turn menn nå forsøkt å tilpasse oss bedre hvem som trener på det øverste nivået i 2021. Det er derfor viktig at dere leser hele dokumentet i linken over og sender en oversikt over hvilke gymnaster som skal delta i følgende klasser under Unisport Norges Cup for 2021:

– 13-åringer som skal turn klasse I
– Gymnaster som skal delta i FIG junior
– Gymnaster som skal delta i FIG senior

Oversikt med navn på gymnast, klubb, fødselsår og hvilke klasse gymnasten skal turne i sendes til NGTF ved konkurransekonsulent Ole Kristian Storsve på e-post: okhs@gymogturn.no

Når listen er sendt kan disse gymnastene trene der det ikke er tiltaksnivå 5A med forbehold om at den aktuelle kommunen ikke har innført ytterligere begrensninger selv om de ikke er på tiltaksnivå 5A.

Ser vi at antallet gymnaster overstiger forventet normalt antall i stor grad i de aktuelle klassene i Unisport Norges Cup for 2021 vil vi måtte vurdere ytterligere innstramning av definisjonen da det er ment å omfatte kun de som skal konkurrere på høyeste nivå i 2021!