Skip to content
Nyhet

Planlegg turnsommer 2021 i Norge

Grunnet Covid-19 ble dessverre Eurogym og European Gym for Life Challenge 2021 avlyst. Mer om dette kan du lese her.

Men fortvil ikke! Vi kjører nemlig på med årets happening i 2021; Landsturnstevnet i Sandefjord!

Ettersom ting er som de er, og myndighetene anbefaler å avvente utenlandsplanene, er nå tidspunktet for å planlegge ferien rundt Sandefjord i slutten av juni. Det blir liv og leven med masse turn, flotte oppvisninger, spennende workshops og ikke minst mye lek og moro. I tillegg er det en super mulighet til å bli kjent med andre turn-glade mennesker, og hvem vet? Kanskje får du en venn for livet.

Nok en gladmelding er at vi har utsatt påmeldingsfristen! Det er mye usikkerhet rundt covid-19 og vi skjønner at mange har ventet med påmelding pga. situasjonen vi er i og alle restriksjonene rundt treninger og reise. Den nye fristen har vi derfor satt til 29. november 2020!

Ankomstdag er onsdag 23.juni, med mulighet for ankomst torsdag 24. juni. Aktivitetene starter torsdag 24. juni kl. 11.00. Her blir det mye fart og moro og noen overraskelser. Sjekk arrangementets hjemmeside for mer informasjon: https://lt-2021.no/

Vi håper og tror at i juni 2021 er Norge «friskmeldt» når det gjelder korona. Blir stevnet, mot formodning, ikke mulig å gjennomføre vil alle få tilbakebetalt det de har innbetalt for å delta på LT-2021.