Skip to content
Nyhet

Klar for Unisport Norges Cup 3 med livestream!

Kristiansands TF arrangerer Unisport Norges Cup 3 for turn menn i helgen, 10. – 11. oktober. Det blir gjennomført konkurranse for rekrutt, klasse I-III, FIG junior og FIG senior.

Arrangøren har lagt ned en formidabel jobb for å kunne gjennomføre konkurransen og har satt opp livestream av konkurransen. Link til livestream finner du på plattformen til sponsor.me her (les hele nyheten for å se linken). På denne linken vil det også være mulig å gi et økonomisk bidrag til klubben gjennom sponsor.me. Livescore finner du her om du kun vil følge resultatene.

Med reduserte muligheter for inntekter oppfordrer vi alle som har mulighet til å gi et lite bidrag gjennom sponsor.me! Vi trenger bærekraftige arrangører også i fremtiden og vi er utrolig takknemlige for at Kristiansands TF velger å gjennomføre konkurransen i år med alle de utfordringene som finnes!

Informasjon om tidsplan for de ulike klassene lørdag og søndag finner du på arrangørs hjemmeside her.