Skip to content
Nyhet

Vi streamer NM!

I helgen er det endelig klar for konkurranse igjen, etter at alt har vært satt på vent i det som for mange føles som en evighet.

Ettersom det blir begrenset med publikum i Terningen Arena, har vi fått på plass stream, og vil vise NM fra start til slutt. Dette får vi til sammen med vår samarbeidspartner, Parcas, og med god hjelp fra andre samarbeidspartnere. Vi er veldig takknemlig for å få dette til!

Streamen vil vises to steder; en på direktesport.no og en på Youtube.

Amedia satser på sport

Direktesport.no er en storsatsing fra Amedias side, der flere idretter blir vist frem til et publikum rundt i hele Norge. 79 lokalaviser tilhører Amedia, og 660 000 abonnerer på de forskjellige avisene.

Abonnerer du på en avis hos Amedia ber vi deg følge denne linken for å se NM i turn.

Parcas hjelper oss å streame

Parcas er vår leverandør av klær, et fortsatt ungt samarbeid. Allerede har de levert fullt utstyr til landslagene, og mer er på vei. Heldige som vi er har de også høy kompetanse innen streaming, og kastet seg rundt for å være med å dekke NM med oss.

Ikke bare leverer Parcas treningsklær til oss, men på lørdag lanserer vi også nettbutikken vi har sammen med dem. Her vil dere finne alt fra shortsen, t-skjorter, gensere og annet utstyr dere trenger til trening! I den anledning vil vi også annonsere konkurranse der vinnerne får hver sin hettegenser fra NIKE og Parcas.

I løpet av kort tid vil vi få på plass streamen på Youtube, og vil da legge den ut her.

Vi håper du gleder deg like mye til NM som vi gjør!

Her er sendeskjema:

Lørdag 26. september:

11:00 – 14:00 konkurranse pulje 1

14:00 – 15:55 trening og oppvarming – Pause

16:15 – 18:15 Konkurranse pulje 2

Søndag 27. september:

12:00 – 14:30 finaler