Skip to content
Nyhet

Nytt digitalt kurs for kretsdommere

Etter overveldende respons på det digitale kretsdommerkurset for turn kvinner har NGTF nå satt opp nok et kurs.

– Det har vært kjempegøy å jobbe med dette, og det er så artig å se responsen vi har fått, sier Hanne Jørgensen, kretskonsulent i Nordland og Troms og Finmark.

Det tok rundt et døgn å fylle opp det første kurset, og med flere på venteliste og noen som ikke fikk linken til å fungere, var ikke ressursgruppen sene med å snu seg rundt for å få på plass et nytt kurs.

Flere kurs i NGTF-regi har dessverre blitt avlyst på grunn av den pågående epidemien, og det var da ideen ble fremstilt fra B&OI Turn.

– Det var rett og slett en trener som lurte på om vi hadde vurdert å ha kurset digitalt, eller om vi bare skulle kansellere det. Da jeg presenterte ideen til organisasjonen var det bare positiv respons, forklarer Jørgensen.

– Det er mange involvert i kursene våre i NGTF, så da satt vi sammen en ressursgruppe som har jobbet dette frem. Noen omstillinger har det vært, men det har egentlig bare vært kjempegøy å jobbe med dette.

Selv om det foreløpig er satt opp kurs for turn kvinner, ses det nå på muligheten for å få dette på plass for de andre grenene også. Men her er ingenting avklart ennå.

Etter som situasjonen er som den er mener Jørgensen at det er bra at det kommer initiativ som dette fra alle kanter.

– Det er kjempeartig og noe vi virkelig må følge opp. Det er ikke bare vi i NGTF som har lært noe om hvordan vi kan jobbe bedre digitalt i denne perioden. Dette har gjort oss bedre rystet til å se på alle mulighetene vi har, også etter vi er tilbake til normalen.

Meld deg på kretsdommerkurset her!