Skip to content
Nyhet

Kreativ og alternativ trening

Vi har full tillit til at klubbene og deres trenere ivaretar aktuelle utøvere til landslaget og andre med kreativt og godt alternativt treningsopplegg i denne spesielle situasjonen.

Mange har vært i gang med dette en stund allerede. Dette er tiden for å trene kreativt på det man ikke vektlegger like mye i ordinære tider. Slik trening gir også god skadeforebyggende trening. Tren riktig, bli bedre!

Landslagssjef, Henning Ottersen, anbefaler Gymnastic Academy (gymnasticacademy) på instagram, som tok initiativ da konsekvensene av koronaviruset eskalerte.

Henning anbefaler også nettsiden skadefri.no som nevnes i landslagsmodellen, som er ypperlig til trening hjemme. Der finner du treningsprogram som er skreddersydd for idrettens risikoprofil.

Programmet er delt inn i tre nivåer etter vanskelighetsgrad. Alle øvelsene har instruksjonsvideoer og forslag til antall repetisjoner. Du kan også laste ned appen til Skadefri.

Utover dette anbefaler landslagssjefen at man benytter tiden til også å jobbe med vanskeelementene og EM-koreografiene som landslagsmodellen beskriver.

Henning er tilgjengelig og bistår ved eventuelle spørsmål.

Lykke til med treningene!