Skip to content
Nyhet

Koronaviruset – konsekvenser troppsgymnastikk

Status pr. 18.05.:
Vi har i dag mottatt informasjon om at det europeiske turnforbundet har bestemt at EM TeamGym junior og senior er utsatt til 14.-17. april 2021.

Landslagssjef Henning Ottersen vil i den nærmeste tiden vurdere hvilke konsekvenser dette får av både praktisk og økonomisk art for vårt landslagsarbeid og våre forberedelser til mesterskapet. Vi kommer tilbake med ytterligere informasjon når det er nærmere avklart.

Status pr. 04.05.:
Vi mottok følgende informasjon fra det europeiske turnforbundet i formiddag: European Gymnastics and the Danish Gymnastics Federation are in continuous cooperation about these Europeans. At the moment, the situation remains too unclear to make a final decision. A final decision will be made at the end of May.

Status pr. 16.04.:
NM TeamGym senior 27.06. avholdes ikke.
Når det gjelder om mesterskapet kan avholdes på en senere dato i år vil vi, i samarbeid med arrangør, foreta en ny vurdering og nærmere avklaring av det når situasjonen har endret seg betraktelig. Det samme gjelder nasjonal konkurranse TeamGym rekrutt som skulle vært avholdt 25.04. og NM nasjonale klasser senior som skulle vært avholdt 28.-29. mars.

Status pr. 26.03.:
NM TeamGym senior 27.06. er under vurdering
Det vil bli foretatt nærmere avklaringer i løpet av uken etter påske (uke 16).

Status pr. 25.03.:
Nasjonal konkurranse TeamGym rekr. 25.04. ROS Arena avholdes ikke
Påmeldte lag og dommere er informert av IL R.O.S.

Status pr. 16.03.:
Kontrollsamlinger landslag troppsgymnastikk i mai er avlyst
Coronasituasjonen gir oss en tid med mye usikkerhet. Det får konsekvenser for landslagsaktiviteten i troppsgymnastikk. Kontrollsamlingene for junior 8.-10. mai og senior 22.-24. mai er derfor dessverre avlyst. Uttaket til nettotroppene utsettes til samlingene som er planlagt i august uke 32.

Status pr. 12.03.:
Nordisk mesterskap TeamGym junior 18.04. i Randers Danmark er avlyst. Danmarks Gymnastik Forbund (DGF) har vedtatt å avlyse mesterskapet. DGF informerer samtidig om at det ikke er mulig for dem å delta i eller arrangere mesterskapet senere i år pga. EM i oktober, som skal avholdes i Danmark.

Status pr. 11.03.:
NM nasjonale klasser senior 28.-29.03. i Arendal avholdes ikke.
Påmeldte lag og dommere er informert av Arendals Turnforening.

Vi deltar ikke i nordisk mesterskap TeamGym junior 18.04. i Randers Danmark. Tropper og andre som inngår i delegasjonen fra Norge og arrangøren er informert av NGTF.

Ytterligere avklaringer og informasjon – troppsgymnastikk
Teknisk komité troppsgymnastikk, landslagssjef og utviklingskonsulent kommuniserer fortløpende om utviklingen i Coronasituasjonen. Informasjon om ytterligere vedtak om tiltak og konsekvenser vil bli lagt ut her.

For ytterligere informasjon viser vi til hovedsiden på nettsiden.