Skip to content
Nyhet

Medaljedryss for RG-jentene i nordisk

HUSK Å KREDITERE: Magnus Harrysson Photo
Adele Elise Fjeldstad Norway at Nordic Championship 2020 Kristianstad Arena ( Photo by: | Magnus Harrysson Photo )

Kamilla Dreiem Kvamme var den som gjorde det best av de norske seniorene da hun stakk av med hele fire bronsemdaljer individuelt under nordisk mesterskap i Kristianstad, Sverige.

– Kamilla stod for en kjempeprestasjon under nordisk og gjennomførte veldig bra, sier landslagssjef Elizabeth Paisieva.

– Jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte å holde roen og fokus under konkurransen, og at jeg tok bronse i mangekampen. I tillegg var det et supert publikum fra Norge, så ekstra stas å få kjøre finaler i alle tre redskapene og prestere søndag også. Alt i alt, en super helg i Sverige, forteller en strålende fornøyd Kamilla.

Fornøyd med seniorenes utvikling

Det var finnene som tok de øverste plasseringene individuelt. I mangekamp var det kun Josephine N. Juul Møller som kjørte alle fire redskapene, mens Kamilla, Fredrikke Tynning-Bergestuen, Ingrid Bratsberg og Anna Krasteva Stoyanova kjørte tre hver.

Norge som lag kom på andre plass bak Finland. I mangekamp ble det også 4. og 5. plass, noe som viser at de norske jentene nærmer seg topplasseringer i nordisk sammenheng.

– Jeg er veldig fornøyd med konkurransen. Vi har litt for mange småfeil under lagkonkurransen, men får vi luket ut disse skal vi kunne konkurrere om topplasseringen med Finland. Vi er ikke langt unna dem nå, sier Paisieva.

Jossephine Nordstad Juul Møller Norway at Nordic Championship 2020 Kristianstad Arena ( Photo by: | Magnus Harrysson Photo )

Juniorene leverte

På juniorsiden var det også mange gode prestasjoner. Thea Bisgaard Herløe og Adele Elise Fjeldstad tok bronse; Thea i køller og vimpel, Adele i tau. Også juniorene kom på andre plass bak Finland.

Paisieva syntes også juniorene gjorde en god konkurranse, og var fornøyd med at førstereis Hannah Charlotte Reusch Haug kom til finalen i ball, noe både landslagssjef og Hannah Charlotte selv var veldig fornøyd med.

– Nordisk var en kjempegøy opplevelse og jeg gleder meg til å være med igjen, sier Hannah Charlotte.

– Det var stort med sølv sammen med de andre juniorjentene, og så kom jeg til finalen i ball selv. I finalen gjorde jeg det ikke så bra som jeg kan, men jeg er likevel fornøyd, legger hun til.

Av andre prestasjoner kan vi nevne i fleng:

Norge 1 tok bronse i tropp for senior
Norge 2 tok sølv i tropp for junior
Norge tok 3. og 4. plass i duo/trio for senior

2020-03-08 | Kristianstad , Sweden: Norway at Nordic Championship 2020 Kristianstad Arena ( Photo by: | Magnus Harrysson Photo )

Her kan du se alle resultater

Gratulerer med flotte prestasjoner!