Skip to content
Nyhet

Gymogturn.no er blitt ny

I tråd med den digitale utviklingen, er det også viktig at vi i Norges Gymnastikk- og Turnforbund fornyer oss og passer på at vi har en god hjemmeside for alle som ønsker å finne informasjon.

Adressen til nettsiden er den samme, men utseendet er helt nytt.

Vi anbefaler å trykke rundt på siden for å bli kjent. Bruk gjerne søkefeltene for å finne det du leter etter. Vårt mål er nemlig at du enkelt skal finne den informasjonen du trenger.

Er det noe du ikke finner, eller oppdager feil, er det fint med beskjed til oss via «Gi oss tilbakemelding»-knappen nederst på siden.

Nye muligheter

Nå får alle mulighet til å abonnere på nyhetsbrev og informasjon til sin favorittkrets og -gren. Også denne knappen finner du nederst på siden, og etter å ha lagt inn e-postadressen din, kan du velge den grenen, avdelingen eller kretsen du vil.

Øverst på siden finner du en knapp hvor det står «logg inn». Denne bruker du til å finne Mysoft og NGTFs videoband, direkte link til MinIdrett og KlubbAdmin, eller for å logge inn og skrive en nyhetssak som kan deles hos oss. For å kunne skrive en nyhetssak, må du først ha gjort en avtale med oss, deretter får du et passord som kan benyttes.

Hvor finner jeg det jeg trenger?

Sidene er lagt opp på samme måte som tidligere. Driver du med eller er interessert i troppsgymnastikk, kan du bruke søkefeltet for å finne grenen, eller gå til meny og finne troppsgymnastikk via konkurransegrener. Når du kommer inn på siden kommer du rett inn på «om grenen» med informasjon om hva troppsgymnastikk er, konkurranseform, hvem som sitter i teknisk komité og andre ting.

Videre kan du enkelt klikke deg til «regler og bestemmelser», «landslag», «arrangement», «for arrangør» og «dommere». Her skal du finne alt av informasjon, skriv, dokumenter og andre ting du skulle trenge.

Dette vil du se er likt på alle konkurransegrensidene. Alle de andre sidene vil du også se er bygget på samme struktur. Under barn og ungdom vil du enkelt kunne trykke deg videre til de forskjellige tilbudene vi har, lese mer om dem og finne dokumenter du skulle trenge.

Fredag 28. februar lanserte vi siden, og det vil derfor være enkelte ting som ikke er helt på plass. Men vi jobber kontinuerlig med å påse at alle linker skal være på plass, og at all informasjon skal være oppdatert.

Skulle du derimot finne mangler, bruker du som nevnt «gi oss tilbakemelding» muligheten nederst på siden.

Vi håper du liker den nye hjemmesiden vår!