Skip to content
Nyhet

Senior-jentene har vært i Ungarn

20. – 25. februar var åtte av senior-jentene i Budapest, Ungarn og trente med det ungarske landslaget.

Disse jentene deltok: Julie Erichsen, Julie Søderstrøm, Julie Madsø, Juliane Tøssebro, Mari Kanter, Selma Halvorsen, Maria Tronrud og Edel Charlotte Fosse.

Trenere: Laurens van der Hout, Antonio Egri, Joanna Uracz og Anatol Ashurkov.

Samlingen ble gjennomført for å forberede jentene til EM som går i Paris i slutten av april. Det var en positiv atmosfære og mye bra trening. I midten av samlingene ble det gjennomført en test for å sjekke hvor jentene står i forhold til målene. Det er selvfølgelig hardt å gjennomføre en slik test under en samling, men samtidig gir det god informasjon til gymnaster og trenerne på hva som er i rute og hva som må justeres.

Landslagstrener, Laurens van der Hout oppsummerer:

I liked to see that the attitude to do the best you can didn’t «fall down» even if the tiredness after a few trainings in a row was coming up. I think we are on the right track for having the possibility to show a good team competition in Paris.