Skip to content
Nyhet

Stela Sultanova – ny landslagstrener i RG

Stela Sultanova er tilsatt som ny landslagstrener i RG, og starter omgående i jobben med 40% stilling. Hun har de siste ni årene arbeidet som hovedtrener i den norske klubben Haugesund TF, hvor hun har fulgt både individuell gymnast og tropp i nasjonale og internasjonale mesterskap.
Før dette var hun selv gymnast og kan vise til en syv år lang karriere på det bulgarske landslaget som individuell utøver og på tropp.
Hun har medaljer fra store internasjonale konkurranser, som World cup og Grand Prix, og har deltatt i flere VM og prøve-OL for Bulgaria. Hun har i tillegg til sin idrettskarriere en tidligere forbundsdommergrad i Bulgaria, samt forbundsdommergrad i Norge i inneværende syklus. De to siste årene har hun deltatt på «Treneren i utvikling» og «Trenerløftet» i regi av Olympiatoppen.

Stillingen som landslagstrener ble lyst ut før sommeren. Samtidig lyste vi også ut stilling som landslagssjef, som ble tilsatt av Elizabeth Paisieva. Landslagssjef og landslagstrener skal jobbe tett sammen. Stela vil i en periode frem mot 100%-stilling jobbe med landslagssamlinger, hvor første samling finner sted allerede førstkommende helg i Skjeberg. I tillegg vil hun sammen med Elizabeth arbeide med planer og tiltak knyttet til landslag og utviklingslag.