Skip to content
Nyhet

Konkurranselisens/forsikring for 2020

Konkurranselisensensen for 2020 skal registreres i MYSOFT fram til sommeren. Ny sesong starter 1/1 og forsikringen gjelder hele året. Det er viktig å huske på at alle som trener mot/deltar i konkurranser skal ha konkurranselisens med utvidet forsikring – og at forsikringen også  gjelder på trening.

Fra  juni  2020 blir det en endring;  Konkurranselisensen registreres i SportsAdmin., og må gjøres av klubben/gruppen.

Kategori 1: Kr. 200;- for utøvere f.o.m. det året de fyller 9 t.o.m. det året de fyller 12 år
Kategori 2: Kr. 500;- for utøvere f.o.m. det året de fyller 13 år

Yngre utøvere eller utøvere som deltar på oppvisninger og SALTO konsepter trenger ikke løse konkurranselisens, men kan gjerne gjøre det for å nyte godt av den utvidede forsikringsdekningen som utøverne kommer innunder.

Les mer her.