Skip to content
Nyhet

Stor stemning på NM Troppsgymnastikk!

Det ble stor stemming i Stjørdalshallen da Malvik Turn og RG arrangerte NM i TeamGym for junior helgen 23.-24.november.Det er første nasjonale konkurranse med en form for status innen troppsgymnastikk som arrangeres i Trøndelag siden 2008. Tilsammen 450 deltakere, trenere, dommere og representanter fra NGTF tok turen til Stjørdal.  Det kom også endel publikum som laget liv i hallen. Det har aldri vært så mye publikum-støy under ett NM.

Selve arrangementet ble utført knirkefritt. Alle tidsskjemaer ble strengt overholdt og vi valgte å skape en profesjonell stemning. Det ble derfor investert i lyd og lys, livestream, vakthold, nytt utstyr fra PE samt gode måltider fra restaurant og matfag på Ole Vig VGS.

Arrangøren har satt en ny standard på hvordan et NM bør avholdes i framtiden for å få med fokus på idretten. Vi har fått bare positive tilbakemeldinger på utsendt evalueringsskjema til klubbene sier Tomas Bekkavik fra Malvik Turn og RG.

 

 

 

 

 

Resultatene fra konkurransen finner du her;
https://gymogturn.no/wp-content/uploads/2019/11/Resultater-NM-TeamGym-junior-23til24-november-2019.pdf

Vi gratulerer alle deltakende lag med flott innsats og en ekstra gratulasjon til jentetroppen fra Trondhjems Turnforening som gikk av med seieren i sin klasse og ble Norgesmestere. Det er første gang i historien det skjer her i Midt-Norge.

Takk til Malvik Turn og RG for et flott arrangement.