Skip to content
Nyhet

Landsfinalen 2019

LANDSFINALEN 2019

Helgen 15.-17. november var det region Vest (Straen) som var arrangør av Landsfinalen. Nytt av året var nye regioner og nytt reglement for konkurransen.

Derfor var spenningen stor rundt konkurransen og hvordan dette ville bli. Det var fire regioner påmeldt til konkurransen; Øst, Sør, Vest og Midt.

Fredag var det rekruttenes dag. Rekrutt nasjonal startet opp, og her tok vi, region øst, førsteplassen med de tellende gymnastene.

De som var tellende for laget var Rebekka Lygren, Lisa Marie Mjanger, Ingeborg S. R. Rye og Julia Wojcik.

Så fortsatte det med Rekrutt internasjonal. Her tok vi 2. plass med de tellende gymnastene. De som var tellende for laget var Helene S. Hicks, Maya Riis Eng, Erika Osmani og Nathalie Lassen-Pedersen.

Lørdagen var det juniorene og seniorene sin tur. Junior nasjonal startet, og her endte vi på 3. plass. På laget var Lisa Drevland, Hedvig C. Reusch, Linnea Ruud og Ella Gonzales-Gabrielsen.

I senior nasjonal vant vi klassen. På laget var Mathilde Skaset-Haar, Elda Maliqi, Martine Ø. Mortensen og Alette Nissen

Junior internasjonal var neste ut og her endte vi på 2. plass. De som var på laget var Lotte N. J. Møller, Josefine S. Langmoen, Emilie Hammer og Emilie Lindsetmo.

Senior internasjonal avsluttet dagen og her tok vi førsteplassen. De som var med på laget var Josefine M.J. Møller, Anna K. Stoyanova, Fredrikke Tynning-Bergestuen og Eir H.B. Gimse.

Nytt var at etter fredagen og lørdagens konkurranser ble det kåret en vinner av landsfinalen. Og vinneren var Region ØST.

Søndag var det semifinaler og finaler i alle klassene. Dette var også nytt av året og veldig spennende.

Først ut var semifinalen. Her var alle regionene kvalifiserte i år, da det kun var fire påmeldte regioner. Vi tok oss lett fra semifinalen til finalen.

Så var det finale, og vi hadde kvalifisert oss til alle klassefinalene.

Vi vant rekrutt nasjonal, rekrutt internasjonal, senior nasjonal, junior internasjonal og senior internasjonal. Vi kom på 3. plass i junior nasjonal, hvor sør var vinnere. Vi vant 5 av 6 finaler.

Dette var en super helg, med masse fin RG. Vil takke alle jentene som var med på laget til region ØST.

Bilder fra søndagens premieutdeling etter finalene.