Skip to content
Nyhet

Bli med på Vinterfestivalen 2020!

Rakkestad IFs turngruppe arrangerer Vinterfestivalen 2020, den 8. februar 2020 i Østfold.
Adresse: Rakkestadhallen, Skoleveien 12, 1890 Rakkestad i Østfold.

Vinterfestivalen er et ekstra årlig kretsturnstevne arrangert av Østfold Gymnastikk- og Turnkrets. Arrangementet blir det aller første stevnet og en flott velkomstfest for nye Viken og Oslo Gymnastikk- og Turnkrets, og medlemmer fra alle klubber i Østfold, Buskerud, Oslo og Akershus, fra 6 år og oppover, er invitert. Stevnet gjennomføres på en dag, med felles aktiviteter og oppvisninger. Det blir selvfølgelig lagt opp til mest mulig aktivitet og minst mulig venting for de yngste. Det har ikke vært utdelt stevnemedalje på dette stevnet, men alle deltakere får deltakerpins.

Invitasjon og informasjon om påmelding finner du her!

 

Vel møtt på Vinterfestival i Østfold!