Skip to content
Nyhet

Heder til Stian Syvertsen i Agder

Det er den tiden på året der ildsjeler, forbilder og andre bidragsytere får sine utmerkelser for innsatsen de legger ned for idretten og klubben sin, og lørdag var det Stian Syvertsen i IL Express som ble satt pris på. Under Idrettsgallaen i Agder ble nemlig han kåret til årets forbilde etter å ha jobbet iherdig for klubben sin i mange år.

– Tusen hjertelig takk til juryen som har valgt meg. Det er en stor ære og bli satt pris på for det en gjør for idretten, sa Syvertsen fra scenen i følge Grimstad Adressetidende.

Idrettsgallaen for Sørlandet ble holdt på Aquarama i Kristiansand.

Ordentlig hedersmann

Juryen oppga dette som grunn for å gi prisen til Syvertsen:

«Stian har i snart ti år vært trener i turngruppa i IL Express. I 2014 tok han like godt på seg vervet som leder i tillegg, kun 23 år gammel. Ikke er han fra Fevik, og ikke bor han i bygda heller, og lønn for arbeidet er det heller ikke snakk om. Likevel stiller han opp på treninger tre ganger i uka og er like godt hovedtrener på alle partiene! Hver høst står han i bresjen for Fevikmarsjen, som er den største inntektskilden for turngruppa. Han sitter også i styret i Aust-Agder turnkrets. De siste tre årene har han også vært styremedlem i Norges Gymnastikk- og Turnforbund. Om det er snakk om en treningssamling eller noe annet, så er Stian alltid klar til å bidra. Stian finner også tid til menighetsarbeid og har bl.a. brukt ferie og fritid for å jobbe for Zion sitt arbeid i stiftelsen «Home of Hope» i India, hvor de jobber med å hjelpe barn og voksne ut av fattigdom med et barnehjem. Han snakker alltid positivt om alle og er alltid raus med ros og en klem!»