Skip to content
Nyhet

Vel gjennomført sikringskurs i helgen!

Helgen 6.-8. oktober ble det gjennomført Sikringskurs 1 trampett på Steinkjer.

Trenerutvikler Stian Syvertsen gjennomførte et veldig bra kurs, sammen med de 13 deltakerne som var med og prøvegymnastene fra Steinkjer Turnforening.

Kurset inngår i trener 1 utdanningen i troppsgymnastikk og ved endt kurs skal deltakerne kunne drive forsvarlig instruksjon på trampett fra og med grunnsprang til og med salto med 540 graders skru. De skal kjenne til de viktigste reglene som gjelder i forbindelse med konkurranser,bestemmelsene for bruk av trampett og prinsipper for mottak, vite om sprangets faser og hvilke krav som stilles i forbindelse med disse,arbeide analytisk med øvelser ved å tenke forutsetninger,krav,arbeidsoppgaver,vanlige feil og konsekvenser. I tillegg vite hva idrettskader er, hvordan de oppstår,samt forebygge og etterbehandle skader.

Det er en innholdsrik kurshelg,men her lærer man masse.

Kursholder, deltakere og utøvere var godt fornøyd med helgen.