Skip to content
Nyhet

Gym og turn på plass i Spektrum!

Søndag 6.oktober var det storslått åpning av Trondheim Spektrum.

Trondheims nye kultur og idrettsarena.

Dagen startet med høytidelig åpning med klipping av snor og tale fra Ordfører Rita Ottervik. Konferansier Mini Jakobsen geleidet besøkende og gjester gjennom dagens program.Her var det show fra scenen med sang og oppvisninger og idrettstand. Dagen ble avsluttet med pyroshow.

Gymnastikk og Turn var tilstede med egen stand, representert ved Trondhejms Turnforening og Byneset RG.

Besøkende fikk her prøve seg i apparatløypen som var satt opp og prøve redskaper i Rytmisk gymnastikk(RG). Det var full rulle fra første stund på vår stand.Det var et sted mellom tre til fire tusen besøkende innom spektrum på søndag, og det skulle ikke forundre om halvparten var barn som var innom vår stand. Midt på dagen hadde gym og turn og cheerleading oppvisninger i centercourt av hallen. Her stilte Mini Jakobsen opp i turnantrekk fra 70 tallet og viste fram at han ennå mestrer forlengs salto til stor jubel for publikum. Deretter viste Byneset RG fram hva rytmisk  gymnastikk er, før Trondhjems TF viste fram apparat turn og troppsgymnastikk ved hjelp av sine konkurransegymnaster.

 

Takk til Byneset RG og Trondhjems Turnforening for at dere stilte opp og var gode representanter for vår idrett.

Det var flotte oppvisninger og ut fra besøk på stand, kommer det flere medlemmer som ønsker å begynne å turne!