Skip to content
Nyhet

Elizabeth Paisieva – ny landslagssjef i RG

Elizabeth Paisieva er tilsatt som ny landslagssjef i RG, og vil starte i jobben 1. oktober. Hun har de siste 5 årene arbeidet som trener i Paris, mens hun før det arbeidet som trener både i Bulgaria og i Norge. Elizabeth har deltatt i to OL for Bulgaria, i tillegg til flere EM og VM. Hun har i tillegg til sin idrettskarriere en Bachelorgrad som ballettpedagog og en som trener i RG.

Stillingen ble lyst ut før sommeren, og det var tilsammen 9 søkere til denne stillingen. I samme utlysning lyste vi også ut stilling som trener i senteret. Denne prosessen med tilsetting av trener i senteret er ikke sluttført enda. Landslagssjef og trener i senteret skal jobbe tett sammen, og Elizabeth Paisieva vil delta i den videre prosessen her. Beatriz Gutierrez fortsetter i trenerteamet inntil prosessen omkring sentertrener er ferdig.