Skip to content
Nyhet

Tre nybakte europamestere

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Det første europamesterskapet noensinne i Special Olympics rytmisk gymnastikk er nå historie og den norske delegasjonen har returnert til Norge med fantastiske resultater!

EM ble arrangert 6.-7. september i Slovakia, Nitra, hvor Norge stilte med fire individuelle gymnaster; Kaja Kilter (Straen GTF) konkurrerte i Level 1 mangekamp med tau, ball, ring og vimpel. Fride Spakrud, Emilie Søiland og Maren Iversen (Stabekk TF) stilte i Level 4.

Våre RG-jenter har levert flotte kjøringer og sikret seg hele 7 medaljer i en tøff konkurranse med 60 sterke deltakere fra 13 nasjoner!

Resultater

Fride Spakrud ble europamester i køller og vimpel.

Maren Iversen ble europamester i ball og tok sølv i vimpel. 

Emilie Søiland ble europamester i tau og tok sølv i køller.

Kaia Kilter tok sølv i ball og ble nr. 4 i all-around.  Selv om dette var Kaias første internasjonale konkurranse, leverte hun imponerende kjøringer og holdt nervene i sjakk. 

 

Vi gratulerer alle på det norske laget med flotte resultater i det historiske EM![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][siteman_slideshowgallery slidespeed=»5000″ images=»35922,35914,35916,35918,35919,35920,35921,35923″][/vc_column][/vc_row]