Skip to content
Nyhet

Bronse til Sofus i World Cup

Sofus Heggemsnes fra Oslo Turnforening leverte i finalen i hopp under World Challenge Cup i Szombathely, Ungarn og sikret seg bronsen med 14,266. Et fantastisk resultat med en måned igjen til VM.

Sofus var selvfølgelig svært fornøyd med resultatet. «Det var sykt kult å være i en finale med de beste i verden. Det gikk utrolig bra jeg plantet nesten det første hopet helt og hadde kun to små skritt på det andre hoppet. Det kunne nesten ikke gått bedre, men jeg jobber med å kunne gjøre hopp med enda høyere vanskegrad. Når jeg fikk vite at bronsen var min så klarte jeg ikke å stoppe å smile» kunne Sofus fortelle oss i en kommentar.

I tillegg til Sofus turnet både Theodor Gadderud og Jacob Gudim Karlsen, begge Oslo Turnforening, i Ungarn. Også de leverte sterke prestasjoner med henholdsvis finale i ringer på Theodor (8.plass) og finale på hopp for Jacob (8. plass).

Vi har ikke fått link til resultatene enda, men ser at arrangør har har lagt  ut bilde av resultatskjema på fin facebookside her.