Skip to content
Nyhet

Ny ordning med kvalifisering til og NM nasjonale klasser junior

Teknisk komité troppsgymnastikk har på bakgrunn av utfordringer med det store antall tropper som deltar vedtatt en ny ordning for kvalifisering til og NM nasjonale klasser junior gjeldende fra og med 2020:

* Kvalifisering til og NM nasjonale klasser kvinner junior avholdes samme helg. Kvalifiseringskonkurranse lørdag hvor de 10 beste troppene i hver klasse kvalifiserer seg til å delta i NM søndag. Arrangør 2020: SK STAG (08.-09.02.).

* Kvalifisering til og NM nasjonale klasser miks og menn junior avholdes samme helg. Kvalifiseringskonkurranse lørdag hvor de 10 beste troppene i hver klasse kvalifiserer seg til å kunne delta i NM søndag. Arrangør 2020: Trondhjems Turnforening (07.-08.03).

Link til den øvrige terminlisten for 2020.