Skip to content
Nyhet

Flying Dutchman til Norge på samling

Landslagssjef for turn menn i Nederland, Bram van Bokhoven, tar med seg ni seniorer til Norge i neste uke for å trene med landslagssenteret på NIH som en del av oppkjøringen mot høstens VM. Nederland  har et meget solid lag og endte f. eks på 10. plass med laget under OL i Rio i 2016. En av de som skal trene med det norske laget neste uke er Epke Zonderland, Olympisk- og verdensmester i svingstang. I tillegg til Epke tar Bram med seg ytterligere åtte gymnaster, tre trenere og en fysioterapeut. Dette gleder vi oss stort til.

Følg treningsuken vår med Nederland på Instagram @gymogturn. Vår landslagskaptein Odin Kalvø styrer Instagram denne uken!

Dette må sies å være en stor fjær i hatten til det norske laget og en fantastisk motivasjons-boost i oppkjøringen mot høstens VM. De norske guttene startet treningen igjen mandag 8. juli etter en drøy ukes ferie etter NM. En viktig høst står foran oss med VM som OL-kvalifisering. Før sommeren er over skal også flere norske seniorer til Madrid for gjennomkjøring  med det spanske landslaget på deres landslagssenter.