Skip to content
Nyhet

Sjekk denne turnhallen!

Sola Turn har fått et fantastisk turnanlegg. Hallen er så flott at gymnastene ikke vil hjem etter trening.

Aktivitetsflate på 28 x 45 meter, og i tillegg er det to mindre aktivitetsflater med parkett. I hovedhallen er det et stort gropområde med hev/senk groper, fast grop, klossegrop, trampolinebane og fire nedsenkede trampoliner. De to tilleggsflatene ligger «vegg i vegg» med hovedhallen. Der er det installert RG-teppe i den ene delen og den andre delen egner seg blant annet til aerobic-aktiviteter, Gym X etc. I sum gjør dette at anlegget er tilrettelagt for alle aldersgrupper og både bredde- og konkurranseidrett. I andre etasje er det «romslig» med plass til tribune, kontorer/møterom, kioskområde/kafe og tekniske rom.

Sentrale personer i Sola Turn gratuleres av Stig Nilssen, NGTF med ny hall: Fra venstre sees prosjektleder Tony Machin og daglig leder Siri Todnem. Til høyre sees styreleder Arild Austigard. Foto: Kristin Austigard

Det som kanskje imponerer aller mest er den korte tiden fra byggestart til ferdig anlegg. I tillegg til god planlegging, ligger mye av årsaken i det tette samarbeidet som har vært med kommunen og med de ulike leverandørene. Totalprisen på anlegget er ca. 38 millioner kroner og inkluderer utstyret i hallen.

Tony Machin har vært sentral i prosjektet og opplyser at tilbakemeldingen fra gymnastene er udelt positive.

-Når de er ferdige med treningen sin ønsker de ikke å gå hjem, men bli værende i hallen, sier er Tony.